sâmbătă, 24 octombrie 2015

Cafea Focus Aurile.



Cafea Focus din gama Aurile este o cafea special creata pentru persoanele care au o nevoie de o limpezire a mintii si o mai mare nevoie de concentrare.
Este recomandata in special studentilor in perioada examenelor fiind compusa din ingrediente ce maresc capacitatea de concentrare si nu numai.
Aceasta cafea contine:
  •   Extract de guarana
  •   Magneziu
  •   Vitamina B2
  •   Acid pantotenic(B5)
  •   Biotina(B7)
  •   Niacina(B3)
Extractul de guarana da un plus cafelei datorita faptului ca efectele acestuia asupra capacitatii de concentrare se extinde pe o durata de pana la 7-8 ore. 
Indienii amazonieni numeau guarana „elixirul vietii”, datorita puterilor miraculoase pe care le are asupra sanatatii organismului si longevitatii
 Substantele active din guarana ajuta la imbunatatirea memoriei, atentiei si concentrarii, stimuland gandirea in toate procesele ei. 
In plus, stimuleaza performantele cognitive si intelectuale, ajutandu-te sa fii mai inteligent si agil in gandire, in fiecare zi.
Magneziul reprezinta echilibrul dintre sistemul nervos si cel muscular. 
Acesta combate oboseala, stresul si anxietatea.
 Contribuie la functionalitatea sistemului nervos.
Vitamina B2 este cunoscuta sub numele de riboflavina, acesta ajuta la limpezirea vederii si la combaterea oboselii.
 In perioadele care implica mult stres, aceasta vitamina este recomandata in doze mai mari.
Acidul pantotenic sau vitamina B5 imbunatateste capacitatea de a raspunde la stres si sprijina glandele suprarenale.
 Intervine in producerea energiei si revigoreaza organismul. 
Contribuie si la incetinirea procesului de imbatranire.
Biotina, vitamin B7 sau vitamin H cum mai este denumita, este una din cele mai putin cunoscute din complexul de vitamine B. 
Glucoza si grasimea fiind utilizate pentru producerea energiei in cadrul sistemului nervos, biotina este prin urmare o vitamin ce ajuta la optimizarea nivelului de energie al organismului.
 Multe dintre problemele sistemului nervos au fost rezolvate cu aceasta vitamina.
Niacina sau vitamina B3 este necesara in organism pentru producerea enzimelor care contribuie la eliberarea energiei sub forma de glucoza. 
Aceasta este recomandata in prevenirea si tratamentul multor afectiuni cum ar fi durerile de cap, depresiile, tulburarile psihice.

Niciun comentariu: