sâmbătă, 28 februarie 2015

Ce reprezinta Scrisoarea de recomandare si intentie?


Ce este o scrisoare de intenție?

Ce este o scrisoare de recomandare?

Scrisoarea de intenție este o scrisoare de "dragoste" pe care tu o trimiți celui care te va angaja (angajatorului) alături de CV-ul tău.

Majoritatea elevilor, studenților care își caută primul loc de muncă, nu trimit și această scrisoare de intenție, care are ca rol determinant, atragerea angajatorului la vizualizarea CV-ului.

Dacă această scrisoare de intenție este alcatuită foarte bine de prima dată, angajatorul va fi mult mai atent la selecționarea viitorului angajat.

Pe langă scrisoarea de intenție dacă mai este adaugată (te) și scrisoarea sau scrisorile de recomandare pe care le-ați obținut la joburile anterioare, firmele vor fi mult mai încântate și decise să vă angajeze.

Nu trebuie să ignorați aceste scrisori de intenție și recomandare niciodată.

O scrisoare de intenție bine facută plus cât mai multe scrisori de recomandare și bineînțeles CV-ul tău vă va aduce un bonus material în salariul pe care îl veți negocia.

Mai jos aveți cateva linkuri de unde vă puteți documenta cum să realizați o scrisoarea de intenție corect și ce să cereți de la angajatori când aveți nevoie de scrisori de recomandare.

Niciun comentariu: